TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink 

       

Virtuális túra Carp Dream Lake


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél
Termék részletek


Attract Pack

Attract Pack
 • Attract Pack
 • Attract Pack
 • Attract Pack
 • Attract Pack
 • Attract Pack
2 299 Ft


Ha igazán sikeres akarsz lenne a parton és a vízben egyaránt, turbózd fel a csalidat ezzel a csomaggal!!

A  Squid Demon Dip már önmagában is nagyon jó csalogatóhatással bír .Elkészítése során a legfőbb szempontunk a természetesség volt és az összhang volt!  Ebben a termékben a halprotein, a betain és aminosav olyan kombinációt alkot, mitől a csalink nem marad érintetlen! Tartalmaz minden olyan  összetevőt amivel az üres órákat élmény dús fárasztásokká változtatja!

Az Attract Pack másik összetevője a  Squid Demon Powder Dip. Ez a pordip nagy mértékben tartalmaz aminosavat és állati liszteket, tengeri halliszteket.  Használatával még a leg rafináltabb bajszost is a csalinkhoz tudjuk csábítani! Dippel kombinálva egy akár órákon át illatozó kocsonyás réteget kapunk a bojlink köré, melyet a folyamat megismétlésével tovább növelhetünk!

Csomagunkat tartalmát előszeretettel használják  bojlis és feederes horgászok egyaránt.
Használhatjuk őket a létező összes mérethez, formához legyen az sűlyedő vagy lebegő!Ne féljünk játszani az ízekkel kombináld bátran, például egy édes-fűszeres kombináció okozhat komoly meglepetéseket!

Attract Packot megtaláljátok a webshopunkban, melyben bármely Squid Demon Dip-Pordip kombinációt összeállíthattok magatoknak!!!
Válaszd Te is a Zadravec Baits Attract Packot 2299 Ft-os bevezető áron!!!

 • Cikkszám
  718994
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés