TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink 

       

Virtuális túra Carp Dream Lake-n a képre kattintva elérhető


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél

Cikkek,Érdekességek

Maconka!
VII.King-Baits feeder triatlon kupa
Gratulálok szép volt fiúk! Ismét megmutattátok idegenben!!!
Szektor I.hely legnagyobb hal 16.100kg Attila Nagy Kopasz Csumáé 15.725kg

Misel Zadravec Carp Baits-Feeder Team

Szászpa-Maraton 36 órás horgászverseny a Zadravec Feeder-Team 

Szászpa 36 órás páros verseny 1 hely , 537 kg -os fogással Erdős László-Nagy Attila

Nagyon vártuk ezt a versenyt, hiszen ez volt az első olyan versenyünk, ahol Zadravec Feeder-Team tagjaiként indultunk el. A minél jobb szereplés érdekében Attila kétszer, én egyszer mentem le edzeni a verseny előtt. Ezek a horgászatok elég jól sikerültek, ezért elég bizakodóak voltunk a versennyel kapcsolatban.

2016.05.24 21:17

Az elmúlt hétvégén Somogy megyében található, Hácsi Tölgyes Horgásztóra látogattunk el. Budapest felől érkezve a Balatonboglári lehajtónál kell letérni, Lengyeltóti irányába..

A tó Hács község határában húzódik, megközelítése a falu végétől földúton lehetséges.

Méretét tekintve 6 Ha, átlag mélysége 1,8-2,5 méter között váltakozik, a horgászhelyek könnyen megközelíthetőek és festői környezetben fekszenek.

 

Idei év első túráját április elejére terveztem kedvenc kavicsbánya tavamra!A túrát már a tavalyi év végén lefoglaltam!Ahogy közeledett az időpont egyre jobban tartottam az ilyenkor megszokott frontos kiszámíthatatlan időjárástól!Félelmem nem volt hiába való hisz az egyhetes túrám során kaptam hideget,meleget,esőt és napsütést is egyaránt!

 

A Rainbow-tavacska után türelmetlenül vártam, hogy végre egy igazi, nagy és végtelen horgászvízre mehessek. Természetesen a Balatonra gondoltam, s mivel Tomi barátom még nem horgászott ott, a kéthetes túrára ő is elkísért.

 

Az egész történet úgy kezdődött, hogy 2011 tavaszán baráti meghívást kaptam Romániából, hogy látogassak el egy horgászat erejéig a Tancabesti-tóra, ami a legendás Raduta-tározó tőszomszédságában helyezkedik el. Ezt semmiképpen sem szerettem volna kihagyni, hiszen 2000 és 2004 között nyolcszor jártam az akkor méltán nagyhírű Sarulesti-tavon, ahol feledhetetlen élményeket szereztem; gondoltam, itt sem lesz majd másképpen.

 

Először Zalacsányban - Misel Zadravec írása

 

Mišel Zadravec és Sandro Zadravec írása "...A pontyoknak megvolt a reggeli-, ebéd- és vacsoraidejük. Így többször előfordult, hogy mind a hármunknak egyszerre volt kapásunk…”

 

Misel Zadravec írása - Sok kapitális ponty fogásáról hallva és olvasva, arra a döntésre jutottam, hogy ellátogatok a híres Rainbow Lake-re.

 

Magyarországon a horgászok legkedveltebb etetőanyaga a kukorica minden variációban. Sajnos a horgászok nagy része főzés nélkül, keményen ahogy megvásárolják a takarmányboltokban a zsákból kilószámra szórja be a vízbe, és vár, hogy valamikor majdcsak jön egy hal, amelyik hagyja magát átverni. Amire a legkevesebben gondolnak, az, hogy a kukoricának több napra van szüksége ahhoz, hogy teleszívja magát vízzel, és ekkor válik a pontyok számára könnyebben emészthetővé. 

 

prev
next
Webáruház készítés