TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink 

       

Virtuális túra Carp Dream Lake-n a képre kattintva elérhető


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél

Cikkek,Érdekességek

Idei első túrámat a lakóhelyemhez közeli majdnem 70ha-os Zalaszentmihályi-Öreg tóra szerveztem!Közel 4éve szemezgettem már a tóval de valami miatt soha nem sikerült még rajta horgásznom!A tó az egykori tőzegbányászat során jött létre évtizedekkel ezelőtt!
Rövid telefonos egyeztetés után  Gyula bácsinál lefoglaltuk a 2-es számú horgászhelyet!Meg kell jegyeznem  hogy a tógazda személyében egy nagyon korrekt és kedves embert ismerhettem meg ,akinél látszott hogy él hal a taváért és a benne lévő gyönyörű halaiért!Ami még rendkívül szembetűnő volt hogy nála nem az üzletszerű horgásztatás a fő cél hanem az hogy az ideérkező horgászok nyugalomban és jókedvűen pihenhessék ki fáradalmaikat!

 

Zadravec gólyokkal a Garden Lake-n....

A mai napon a Gyálon található Garden Lake Sporthorgásztóra látogattunk el egy gyors 12 órás peca erejéig.

 

Már az elmúlt évben, amikor az első alkalommal horgásztam a Carp Dream Lake tavon Tornyiszentmiklóson, gondoltam arra, hogy ez a tó ideális lenne szervezett horgásztúrák lebonyolítására. Most, augusztus közepén el is jött az ideje, összeállítottam egy 17 fős csapatot, barátokból, és jó ismerősökből.

 

Decembert írunk.. A hőmérő 4 C°  fokon áll, a víz hőmérséklete 3 C°  …Míg mások a meleg szobában
várják az ünnepeket, mi  a bajszos barátainkat vettük célba…
A hétvégén alkalmunk volt ellátogatni Csabi barátommal Biatorbágyra egy közel 30 órás horgászat
erejéig.

 

Már húsz esztendővel ezelőtt, még amikor Ausztriában éltem, hallottam egy tóról, ahol ismételten nagy pontyokat, és harcsákat fogtak. De valahogy sehogy sem jött ki a lépés úgy, hogy el tudtam volna látogatni oda, és kifogni egyet a bácsbokodi nagy halak közül, egészen idáig.

 

2015.11.12 13:11
Interjú a Misel Zadravec Carp Baits csapatával

Method kosarak a Zadravec Baits kínálatában!!

prev
next
Webáruház készítés