TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink 

       

Virtuális túra Carp Dream Lake-n a képre kattintva elérhető


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél

Fórum


Kérdezzetek MISEL ZADRAVEC és CHRISTIAN SCHLOTT-tól
(55.) Pisti
2019.05.22 11:37
Szabolcsnak:
Nincs rá szabály, hogy alkalmazható e a leadcore és a dobó, illetve előtét zsinór együttes használata.Egy dolog fontos: Ha zsinórszakadás esetén halvesztésed van, úgy az ólom, klipsz, le tudjon csúszni a zsinórról, ne cipelje magával a hal feleslegesen, mert ez a pusztulásához vezethet.Elképesztő,mennyien nem figyelnek oda a megfelelő halbarát szerelékek össze állítására, használatára.
(54.) Csontos Szabolcs
2019.05.21 15:00
Üdv. Lehet hülyeséget kérdezek de tanácstalan vagyok. Szóval nagyobb távolságra ugye kell a dobóelőke. Viszont volna jó a leadcore előkét is használni. A kérdés, hogy a két előke mehet egyszerre avagy egyszerre csak az egyik alkalmazható? Elnézést a tudatlanságomért, próbálok okosodni. :) A választ előre is köszönöm! Üdv Szabolcs
(53.) Peti
2019.02.14 18:04
Köszönöm a választ Misel.Ezek valamelyikével fogok próbálkozni tavasszal.Sok sikert kívánok neked: Peti
(52.) Misel
2019.02.14 10:24
Petinek:Szia nagyon jó kérdés!Bár az április még kicsit odébb van,így a víz felmelegedése is döntő fontosságú tényező.Az gondolom, hogy a Squid Demon 16-20mm-es Cranberry,Mulberry,TNT Spice a gyümölcsös, fűszeres jellegük miatt jók lehetnek. Ezt a kombinációt kikönnyíteném a Thunder,Xtreme popup-al,ami szintén aktív lebegő bojli az ilyen áramló, iszapos vizeken.A dippelést is ajánlom a körülmények szerint, viszont nem kell ragaszkodni a bojlival megegyező ízvilághoz! Bátran lehet variálni, játszani az ízekkel! :)
(51.) Szöllős Péter
2019.02.13 21:09
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy tavasszal,áprilisban milyen ízű bojlit ajánlotok lassan folyó,iszapos aljú vízben.Nyáron nagyon jól működött ugyanitt a monster crab ízű,sok gyönyörű halat fogtam vele de a tavaszi csaliban bizonytalan vagyok:Peti
(50.) P.Pepe
2019.01.20 22:38
Köszönöm szépen a választ! Megfogadom a tanácsokat! :)
(49.) Misel
2019.01.16 02:12
P.Pepének:
A nyári horgászatokra a májas, halas, fűszeres jellegű csalikat ajánlanám.
Ezek bármelyik kategóriánkban megtalálhatóak még a Fantasy családban is igen fogósak, nem lehet velük mellé lőni. Csalizásra a 24-es méret megfelelő lehet akár duplán, vagy a 20-as golyó akár triplán is, nem kell félni a mérettől. Amennyiben a fehér halak mennyisége számot tevő jelenség, indokolt lehet az ilyen nagyobb falatok használata is! Etetésre remek golyók a Monster Carp és a Happy Carp-Natur Fish, nem lehet probléma a nagyobb mennyiségű etetésnél sem! Javasolnám még a Balaton Fantasy vegyes méretű 20-24mm bojlikat, valamint a Scorpion Chili oldódó 24 mm-es változatait is!
A Belachan kiváló attraktor és összetevő, számos vizen nagyszerű eredményeket produkált számunkra.A dippelést az iszaposabb vizekre ajánlanám, de ahol keveset használják, szintén egy csoda fegyver lehet a tarsolyunkban.
Üdv. Misel
(48.) P.Pepe
2019.01.15 20:37
Sziasztok!

A nagy kérdésem, hogy nyári időszakban pár napos, egy hetes horgászatok alkalmára mi lenne a Zadravec Baits repertoárból az ajánlatotok ?

Lényegében a olcsóbb kategóriából szemezgettem viszont ezzel szemben a 10+ 15+ akár 20+ lenne a cél.

Mivel a kagyló a nagyobb pontyok egyik kedvence az én tudtom szerint ezért a Fantasy szériából a 24mm-est néztem volna ki mellé a 2,5kg natur vagy kagylós etetőbojlit. Emellett szemezgettek a Belacan dolgokkal a por és folyékony dippel és a pop uppal.

Ezekből mi lehet az életszerű? Vagy már ez a dippelés nem annyira vonzza a nagyokat?

Ezen a feltételezésem kívül, vagyis nem figyelembe véve (természetesen maradva a olcsóbb dolgoknál) Ti mit tudnátok tanácsolni? Ízek? méretek? stb.? (Tegeződésért elnézést így egyszerűbb "horgászok" között"

Előre is köszönöm!
(47.) Péter
2018.06.03 16:07
Szia!Segítséged szeretném kérni!A június végén 5napos horgásztúrára indulok egy kis tóra 12hektár.A problémám az hogy velem szembe bojlis tábor lesz pont mikor én is ott leszek,a tó keresztbe kb 230m.Mit tegyek hogy eredményes legyek velük szembe?
Válaszod előre is köszönöm!
(46.) Munkácsi Zsolt
2018.01.05 18:23
Szia Misel!
Az lenne a kérésem, hogy a pontyvilág ajándéka volt a Crazy Plum és előtte a Squid Strawberry bojlikat honnan tudnám beszerezni?! A tavalyi és az azt megelőző évben szép halakat fogtunk vele, s idén áprilisban egy horgászversenyen is ezekkel a bojlikkal szeretnénk horgászni. Előre is köszönöm!
Üdv, Zsolti

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés