Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

       

Virtuális túra Carp Dream Lake-n a képre kattintva elérhető


 

Forgalmazott márkáink


 

Szavazás

Cikkek,ÉrdekességekOktóber elején egy 60 órás horgászatra érkeztem a Boldogasszony tóra, megérkezéskor jó idő fogadott....


Villámhírként jutott el hozzánk, hogy Zsoltinak sikerült horogvégre keríteni a Merenyei "Púpost", ami valószínűleg Tőponty rekordnak is számít.
A Tőponty nettó súlya pedig 44,80 kg!!!
A hab a tortán, hogy a csali amit Zsolti már évek óta sikeresen használ a
Zadravec Baits!Még a FeHoVa kiállításon született meg az ötlet, hogy a nyáron össze kellene hozni egy igazi csapat építő pecát, ahol a fáradalmainkat kipihenve, közösen hódolhassunk szenvedélyünknek a horgászatnak.
A Zadravec termékek hazai forgalmazója Szabó Tamás, valamint Misel Zadravec biztosította számunkra az egyhetes peca helyszinét, nekünk "csak" annyi dolgunk volt, hogy össze verbuváljuk a csapatot.Horgászataim során, bárhová is tervezzem a rövidebb vagy hosszabb túrákat, kizárólag a Misel Zadravec Carp Baits csalikat viszem magammal, számomra ez jelenti a sikereim kulácsát..

Június 30. és július 2. között a nagy halakról híres Tokaji Kovács tavon töltöttem el szűk 48 órát. Az 1-es állást sikerült lefoglalom, ami nem tartozik a tó „favorit” helyeihez.Megérkezéskor gyors egyeztetés a halőrökkel, akik sajnos nem tudtak jó hírekkel szolgálni. Ugyanis azt mondták, hogy nem nagyon eszik a hal…
Ezt is bizonyította, hogy az előttünk lévő társaság 72 óra alatt, ha jól emlékszem, mindössze 3db halat fogott és azt sem az elhelyezett bójáról, ami kb. 100-110 méterre volt letéve, kemény részre....

Vannak időszakok amikor ülhetünk napokat, vagy akár heteket is a víz partján, eredménytelenül.
Természetesen fordítva is megeshet, amikor teljesen mindegy, hogy hova dobunk, egy megfelelő csalival és egy jól összerakott szerelékkel igazán eredményesek lehetünk.
Így történt ez most is, amikor megérkeztünk egy viszonylag kicsi, de mégis szenzációs vízre…A késő őszi, novemberi horgászatok során azt gondolná a pecás, hogy a pontyok már a mélyebb vízrészeket és az egyenletesebb víz hőmérsékletet részesítik előnyben, tartózkodási helyük sokkal kiszámíthatóbb, mint máskor az év bármely szakában.
Vannak viszont olyan időjárási tényezők, amik nagyban befolyásolják a pontyok tartózkodási helyeit még ősz végén, télen is.
Az egyik ilyen tényező pedig nem más, mint a felmelegedés..A
Pontyhorgászok zöme, szinte ugyanarra a környékre, vagy horgászvízre jár ami ugyan kényelmes, de egy idő után fent állhat a veszélye, hogy ingerszegény környezetté válhat, mármint ami a tanulást és a kihívásokat illeti.

Ilyenkor hajlamos az ember kicsit begyepesedni, és nem tér el a bevált és megszokott stratégiáktól, technikáktól.
Viszont vannak olyan Pontyhorgászok is, akik állandóan a kihívás, tapasztalat és a tanulás lehetőségét kutatják, keresik, nem ülnek meg a babérjaikon..
Mi az utóbbi Pontyhorgászok táborába tartozunk, tehát nem is volt kérdés, irány a távoli Carp Dream Lake..

Maconka!
VII.King-Baits feeder triatlon kupa
Gratulálok szép volt fiúk! Ismét megmutattátok idegenben!!!
Szektor I.hely legnagyobb hal 16.100kg Attila Nagy Kopasz Csumáé 15.725kg

Misel Zadravec Carp Baits-Feeder Team

Idei év első túráját április elejére terveztem kedvenc kavicsbánya tavamra!A túrát már a tavalyi év végén lefoglaltam!Ahogy közeledett az időpont egyre jobban tartottam az ilyenkor megszokott frontos kiszámíthatatlan időjárástól!Félelmem nem volt hiába való hisz az egyhetes túrám során kaptam hideget,meleget,esőt és napsütést is egyaránt!

 

prev
12
next
Webáruház készítés