TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink 

       

Virtuális túra Carp Dream Lake-n a képre kattintva elérhető


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél

Fórum


Kérdezzetek MISEL ZADRAVEC és CHRISTIAN SCHLOTT-tól
(65.) Misel
2021.08.15 23:06
Szia Bence! Sajnos, semmi infót nem adtál, milyen jellegű vizre készülsz, így nehéz tanácsot adni, de próbálok.
Két nap igen rövid, így minimális etetés a horog köré Pva-ban, 20 és 24mm, egy szem csali. Ajánlom a Wonder Spice-t, minden vizen hozza a halat, jóker csali.
Etető bojlinak 2,5 kg-os változat, legyen a Monstercarp, fűszeres vagy büdös jellegűt válasz, pár szemet mindig dobócsövezz a horog körüli területre. Sok sikert!
(64.) Bársony Bence
2021.08.15 16:52
Üdv. Olyan kérdésem lenne feléd, hogy októberbe tervezünk egy 2napos horgászatott és nem tudom mivel készüljek tudnál nekem esetleg tanácsot adni? Előre is köszönöm szépen.
(63.) Misel
2021.07.05 15:36
Szabolcsnak: Csalinak a két tipust ajánlok: fűszeres és kagylós! Bár a helykeresésen is sok múlik, de 24 óra is hozhat sikert.
Carp Dream-Wonder Spice és Carp Dream Lake Mussel.
1. stratégia: azzal etetek, amivel horgászom, pár szem csali a zacskóból, koncentráltan a horog mellé.
2. stratégia: A fentebbi bojlikkal harmonizáló etető bojli, pl natur fish, vagy meat mix, robin red-spice, 2,5 vagy 5kg os kiszerelésben. Ajánlom még a scorpion chili boostert locsolónak.Remélem, segíthettem.
(62.) lakatos szabolcs
2021.07.05 11:40
Üdv.sajnos munkám miatt csak 24 órás pecára tudok menni, milyen etető bojlit ajánlotok meg csalit ató bánya tó viszton horgászák minden nap
(61.) Misel
2020.09.22 12:30
Robinak:
Bár a kérdésedből nem derül ki, hogy intenzív vagy nagy kiterjedésű vízre készülsz. Etetésre, gyorsabb pecára a meat mix-et ajánlom, csalizásra pedig a Carp Xtrem szériát,Crazy Squid, Squid Banana, Red Fruit, Frankfurter saussage-t. (a Fanatic és a Fantasy családot is ajánlom, ízvilágban nagyobb a választás, ami megérzéseid szerint is jó lehet az adott vízre.)
Ezek a bojlik az aromázottságuknak köszönhetően jobban teljesítenek egy rövidebb peca alkalmával, intenzívebbek a megfelelő hal liszt tartalom mellett. Nyilván egy több napos túrára mást ajánlanék, de kevés infó hiányában ezeket próbálnám.
(60.) Robi
2020.09.21 10:00
Sziasztok szeretném megkérdezni, hogy egy októberi 48órás pecáho, mellyik ízvilágú bojlit tudtok ajánlani etetésre és csalinak.Nektek mellyik vált be a legjobban
A tó mélyebb részén fogok horgászni 1,8m - 2,2m
Köszönöm a válaszokat Robi
(59.) Misel
2020.04.14 17:39
Gergelynek:
Mindenképen a nádban bejárt közlekedési útvonalukat kell megkeresni, amin napi szinten közlekednek.
Javasolnám az egy pontra való etetést, max 2 marék 30-as Natur Fish-el, mindig azonos időpontban.Nem hinném, hogy nem járnak ki a nádasból, amikor elcsendesül a környék.Figyeld a pontyok szokásait, vándorlásait, mikor milyen időpontban, hol rezzen meg a nád.Be lehet őket cserkészni, de az öreg halaknál már a nagy mennyiségű etetést kerülni kell. Csalinak javaslom a Carp Dream 30-as változatokat, Scorpion Chili-ből a 24-es méretet-Üdv.
(58.) L.Gergely
2020.04.14 12:55
Üdv Misel!

Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy lenne egy 28 Hektáros tó, amin van egy kialakított hely nekem egészen csalogató a nagy halak számára a hellyel szembeni 30 méteres nád fal, de egyszerűen nagy halakat nem tudok kicsalogatni onnan, 2 éve próbálkozom de nem megy, mit ajánlana, hogy egy nagyobb testű halat tudjak csalogatni a horgomra. Válaszát köszönöm!
(57.) Misel
2019.07.03 17:03
Szabolcsnak:
Törpe jelenség:
A szénhidrátos bojli a falánk törpék ellen sem garancia, képesek pl a magvakat is felszedni, ha étvágyuknál vannak..(lásd főtt kukorica)
Inkább a lebegtetéssel, keményre szárított golyókkal tennék próbát.Esetleg egy elterelő etetést alakítanék ki a törpék számára, távolabb a pontyos etetéstől.Csalizni meglehet próbálni a Hemp Bomb-ot, Amurspecialt, talán azokat elkerülik.
Szelektálás:
A nagyobb méretű pontyok reményében 2x30, 3x20-as, vagy 30-as balanszírozottal kellene egy próbát tenni a fő etetéstől távolabb, amit az öreg pontyok csak tisztes távolból közelítenek meg, tapasztaltságukból adódóan.
(56.) Mester Szabolcs
2019.07.02 14:40
Szia Misel,
Sok bojlit próbálltam és teszteltem már szép eredményekkel különböző vizeken. Viszont ahol állandó helyem van az egy kcisit más vízterület. A víz igen nehéz, Körös holtág, törpeharcsa van bőben és mióta horgász kezelésben van telepítik is, azaz jó lenne szelektálni és nem a 2-4 kg közöttieket fogni folyamatosan. Szénhidrát alapú, keményebb bojlit keresek a palettán, azt gondolom azzal tudnék előrelépni. Mit javasolsz?

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés