TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink 

       

Virtuális túra Carp Dream Lake-n a képre kattintva elérhető


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél
Cikkek,Érdekességek
2015.11.09 11:14

Method kosarak a Zadravec Baits kínálatában!!

Method kosarak a Zadravec Baits kínálatában!!

A methodozás az egyik legfiatalabb horgásztechnika, csupán pár éve került be a köztudatba, de máris óriási népszerűségnek örvend. A feederezés egyik válfajáról van szó, amely ugyanúgy Angliából származik. A hagyományos feederezéshez képest csupán az etetőkosár tér el, és tulajdonképpen ez a technika lényege. A methodozáshoz egy speciális kosarat, úgynevezett method kosarat használunk, amit hazánkban előszeretettel hívnak "töltögetős" kosárnak. Az elnevezés nem véletlen, ugyanis a legtöbb ilyen kosár megtöltéséhez egy töltőszerszámra van szükség.

Népszerűségét két legfőbb erényének köszönheti, Először is rendkívül eredményes hazánk horgászai által legjobban kedvelt hal, a ponty horgászatánál. Nem csak a kisebb hanem a nagyobb, egészen kapitális halakat is üldözőbe vehetjük vele, megfelelően összeállított felszerelés mellett.
Másodszor pedig nem szükséges hozzá 5-10 kg etetőanyag. Egy egész napos pecát meg lehet oldani pár zacskó etetőanyaggal, a method kosár kisebb befogadóképessége miatt.

Method szett két darab kosarat, egy tömő formát, valamint a hozzá tartozó forgókat tartalmazza, ezeket 20-30 g és 25-35 g-os méretben csomagoltuk.
A kosarakat és a tömő formát külön-külön is megvásárolhatjátok, 20-25-30-35 g-os méretekben

Termékeinket megtaláljátok a viszonteladóink polcain, valamint megvásárolhatjátok a Pontyshow-n!!

TOP Feeder Closed több méret

Webáruház készítés