Új jelszó kérése
Kategóriák
Forgalmazott márkáink

       

Virtuális túra Carp Dream Lake


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél

Cikkek,Érdekességek

Amikor tombol a hőség a vizek partján, és a Pontyok kapó kedve is alább hagy, indulhat a torpedó vadászat.
Az Amur a felmelegedett vizekben van igazán elemében, így ha kicsit célzottabban és taktikusabban készülünk fel rájuk horgászat szempontjából, felejthetetlen kalandokban, fárasztásokban lehet részünk...

Az elmúlt szezonban nem sok időnk jutott a híres magfalókra, két alkalommal támadtunk rájuk és ehhez a Hácsi Tölgyes Horgásztó adott helyszínt.

 

 

”Ha igazi vadvízre vágysz, ezt a helyet ki kell próbálnod. Évtizedek óta lehalászás nélkül tartja fent az élővilágát, hihetetlen halakat rejt.”

 

Maconka!
VII.King-Baits feeder triatlon kupa
Gratulálok szép volt fiúk! Ismét megmutattátok idegenben!!!
Szektor I.hely legnagyobb hal 16.100kg Attila Nagy Kopasz Csumáé 15.725kg

Misel Zadravec Carp Baits-Feeder Team

Szászpa-Maraton 36 órás horgászverseny a Zadravec Feeder-Team 

Szászpa 36 órás páros verseny 1 hely , 537 kg -os fogással Erdős László-Nagy Attila

Nagyon vártuk ezt a versenyt, hiszen ez volt az első olyan versenyünk, ahol Zadravec Feeder-Team tagjaiként indultunk el. A minél jobb szereplés érdekében Attila kétszer, én egyszer mentem le edzeni a verseny előtt. Ezek a horgászatok elég jól sikerültek, ezért elég bizakodóak voltunk a versennyel kapcsolatban.

2016.05.24 21:17

Az elmúlt hétvégén Somogy megyében található, Hácsi Tölgyes Horgásztóra látogattunk el. Budapest felől érkezve a Balatonboglári lehajtónál kell letérni, Lengyeltóti irányába..

A tó Hács község határában húzódik, megközelítése a falu végétől földúton lehetséges.

Méretét tekintve 6 Ha, átlag mélysége 1,8-2,5 méter között váltakozik, a horgászhelyek könnyen megközelíthetőek és festői környezetben fekszenek.

 

Idei év első túráját április elejére terveztem kedvenc kavicsbánya tavamra!A túrát már a tavalyi év végén lefoglaltam!Ahogy közeledett az időpont egyre jobban tartottam az ilyenkor megszokott frontos kiszámíthatatlan időjárástól!Félelmem nem volt hiába való hisz az egyhetes túrám során kaptam hideget,meleget,esőt és napsütést is egyaránt!

 

Összességében nagyon jól sikerült a versenyünk, elhoztuk az első helyet új Magyar Rekorddal!!

A Rainbow-tavacska után türelmetlenül vártam, hogy végre egy igazi, nagy és végtelen horgászvízre mehessek. Természetesen a Balatonra gondoltam, s mivel Tomi barátom még nem horgászott ott, a kéthetes túrára ő is elkísért.

 

Az egész történet úgy kezdődött, hogy 2011 tavaszán baráti meghívást kaptam Romániából, hogy látogassak el egy horgászat erejéig a Tancabesti-tóra, ami a legendás Raduta-tározó tőszomszédságában helyezkedik el. Ezt semmiképpen sem szerettem volna kihagyni, hiszen 2000 és 2004 között nyolcszor jártam az akkor méltán nagyhírű Sarulesti-tavon, ahol feledhetetlen élményeket szereztem; gondoltam, itt sem lesz majd másképpen.

 

Először Zalacsányban - Misel Zadravec írása

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.