TOP termékek
Kategóriák
Termékajánló
Forgalmazott márkáink

       

Virtuális túra Carp Dream Lake


 

Zadravec Baits Team (HU)

Hírlevél

Cikkek,Érdekességek

Június 30. és július 2. között a nagy halakról híres Tokaji Kovács tavon töltöttem el szűk 48 órát. Az 1-es állást sikerült lefoglalom, ami nem tartozik a tó „favorit” helyeihez.Megérkezéskor gyors egyeztetés a halőrökkel, akik sajnos nem tudtak jó hírekkel szolgálni. Ugyanis azt mondták, hogy nem nagyon eszik a hal…
Ezt is bizonyította, hogy az előttünk lévő társaság 72 óra alatt, ha jól emlékszem, mindössze 3db halat fogott és azt sem az elhelyezett bójáról, ami kb. 100-110 méterre volt letéve, kemény részre....

Vannak időszakok amikor ülhetünk napokat, vagy akár heteket is a víz partján, eredménytelenül.
Természetesen fordítva is megeshet, amikor teljesen mindegy, hogy hova dobunk, egy megfelelő csalival és egy jól összerakott szerelékkel igazán eredményesek lehetünk.
Így történt ez most is, amikor megérkeztünk egy viszonylag kicsi, de mégis szenzációs vízre…A késő őszi, novemberi horgászatok során azt gondolná a pecás, hogy a pontyok már a mélyebb vízrészeket és az egyenletesebb víz hőmérsékletet részesítik előnyben, tartózkodási helyük sokkal kiszámíthatóbb, mint máskor az év bármely szakában.
Vannak viszont olyan időjárási tényezők, amik nagyban befolyásolják a pontyok tartózkodási helyeit még ősz végén, télen is.
Az egyik ilyen tényező pedig nem más, mint a felmelegedés..A
Pontyhorgászok zöme, szinte ugyanarra a környékre, vagy horgászvízre jár ami ugyan kényelmes, de egy idő után fent állhat a veszélye, hogy ingerszegény környezetté válhat, mármint ami a tanulást és a kihívásokat illeti.

Ilyenkor hajlamos az ember kicsit begyepesedni, és nem tér el a bevált és megszokott stratégiáktól, technikáktól.
Viszont vannak olyan Pontyhorgászok is, akik állandóan a kihívás, tapasztalat és a tanulás lehetőségét kutatják, keresik, nem ülnek meg a babérjaikon..
Mi az utóbbi Pontyhorgászok táborába tartozunk, tehát nem is volt kérdés, irány a távoli Carp Dream Lake..

Amikor tombol a hőség a vizek partján, és a Pontyok kapó kedve is alább hagy, indulhat a torpedó vadászat.
Az Amur a felmelegedett vizekben van igazán elemében, így ha kicsit célzottabban és taktikusabban készülünk fel rájuk horgászat szempontjából, felejthetetlen kalandokban, fárasztásokban lehet részünk...

Az elmúlt szezonban nem sok időnk jutott a híres magfalókra, két alkalommal támadtunk rájuk és ehhez a Hácsi Tölgyes Horgásztó adott helyszínt.

 

 

”Ha igazi vadvízre vágysz, ezt a helyet ki kell próbálnod. Évtizedek óta lehalászás nélkül tartja fent az élővilágát, hihetetlen halakat rejt.”

 

Maconka!
VII.King-Baits feeder triatlon kupa
Gratulálok szép volt fiúk! Ismét megmutattátok idegenben!!!
Szektor I.hely legnagyobb hal 16.100kg Attila Nagy Kopasz Csumáé 15.725kg

Misel Zadravec Carp Baits-Feeder Team

Szászpa-Maraton 36 órás horgászverseny a Zadravec Feeder-Team 

Szászpa 36 órás páros verseny 1 hely , 537 kg -os fogással Erdős László-Nagy Attila

Nagyon vártuk ezt a versenyt, hiszen ez volt az első olyan versenyünk, ahol Zadravec Feeder-Team tagjaiként indultunk el. A minél jobb szereplés érdekében Attila kétszer, én egyszer mentem le edzeni a verseny előtt. Ezek a horgászatok elég jól sikerültek, ezért elég bizakodóak voltunk a versennyel kapcsolatban.

2016.05.24 21:17

Az elmúlt hétvégén Somogy megyében található, Hácsi Tölgyes Horgásztóra látogattunk el. Budapest felől érkezve a Balatonboglári lehajtónál kell letérni, Lengyeltóti irányába..

A tó Hács község határában húzódik, megközelítése a falu végétől földúton lehetséges.

Méretét tekintve 6 Ha, átlag mélysége 1,8-2,5 méter között váltakozik, a horgászhelyek könnyen megközelíthetőek és festői környezetben fekszenek.

 

Idei év első túráját április elejére terveztem kedvenc kavicsbánya tavamra!A túrát már a tavalyi év végén lefoglaltam!Ahogy közeledett az időpont egyre jobban tartottam az ilyenkor megszokott frontos kiszámíthatatlan időjárástól!Félelmem nem volt hiába való hisz az egyhetes túrám során kaptam hideget,meleget,esőt és napsütést is egyaránt!

 

prev
next
Webáruház készítés